Talent in kaartLINK assessment

Zowel als leider en als team is het belangrijk dat je inzicht en overzicht hebt op de kwaliteiten die je tot je beschikking hebt. Zo kun je effectief teams indelen en weet hoe je ieder teamlid persoonlijk het best kunt benaderen.

Zie LINK assesment

Team overzichtvlieger

In een oogopslag de groepsdynamiek objectie
f in beeld. Wat kenmerkt de team-cultuur, wat zijn de krachten en valkuilen van uw team?

Meten is weten

Wil je in een keer weten hoe verschillende teamleden de samenwerking ervaart? Hiervoor hebben wij het team-power-tool voor ontworpen. Het legt de beleving binnen het team bloot zodat hier openlijk een lijn in kan worden gezocht.

Team Efficiency Scantools - wit  2a

Een praktische tool die leiders en team leden structuur biedt voor samenwerking en overleg en groei meetbaar maakt.

Klik hier om de brochure te ontvangen.

Team Efficiency Scan werkt samen met de BIG 16 team aspecten. Hierdoor hebben onze klanten meer invloed op de vormgeving van het programma en worden de afzonderlijke aspecten meetbaar. De vraag hoe zinvol een training is geweest wordt bij ons iedere keer concreet beantwoord.

BIG 16 + Team Efficiency Scanteam power scan

Big 16 TEAM aspecten i.s.m. Team Efficiency Scan  geeft de ervaring van deelnemers weer in de 16 belangrijkste aspecten van samenwerken. Resultaten worden over elkaar gelegd: discrepantie en overeenstemming wordt duidelijk.

Het resultaat is een overzicht van hoe het team zichzelf ziet, hierdoor komen ontwikkelpunten aan het licht en kan voortgang gemeten worden. De Team Efficiency Scan wordt periodiek ingezet om de effectiviteit en het rendement van de training te meten.