Train de trainer 

Er is een compleet nieuwe train de trainer,georganiseerd door Urbanus & Mickers.ttt16

Al jarenlang
een bron van inspiratie en expertise voor vele trainers en coaches die hun methodieken willen aanvullen en naar een hoger plan willen brengen.

Van ervarend leren naar dynamisch leren. Het concept ervarend leren is in de
afgelopen jaren drastisch veranderd. Het begeleiden van het groepsproces door middel van activiteiten is nog steeds een van de meest effectieve manieren om het leerproces effectief en duurzaam te maken.

De markt is veranderd en de behoefte van de klant ook. Spelletjes doen kan allang niet meer daarvoor zijn de middelen te schaars, een training moet renderen.

Klanten willen het aangename combineren met het effectieve en in zo’n kort mogelijke tijd zoveel mogelijk bereiken. Om hieraan te kunnen voldoen is een dynamische leeromgeving vereist en zal de vraag naar doelgerichte activiteiten toe blijven nemen.

Train de trainer 

In zes dagen naar bewust bekwaam.

Ervaar hoe je jouw programma dynamisch kunt maken en de juiste activiteiten in kunt zetten om de gewenste resultaten te behalen.

Urbanus & Mickers team training.

Al 15 jaar lang zijn wij toonaangevend op het gebied van teamvorming en dynamisch leren. Vele tevreden collega’s zijn je voorgegaan in de train-de-trainer-dagen in de afgelopen 10 jaar. Dit jaar komen we met een vernieuwd programma dat ontworpen is rond de behoefte van de nieuwe markt. Wil je meer weten? Neem contact met ons op, wij staan je graag te woord.

Uw trainer:

Tom MickersU&M fotos

Expert in het leiderschap aan- en efficiënt draaien van teams.