Een cadeau voor jou: workshop Dynamisch Leiderschap!

2017 nieuwjaar jpeg
Beste ondernemer,
 
PDCU en Urbanus & Mickers nodigen jou uit om samen met ons 2017 vliegend van start te gaan. Wij bieden je als nieuwjaar present een Workshop Dynamisch Leiderschap aan.
 
Het jaar 2017 zit vol mogelijkheden en dus ook leiderschapsuitdagingen.
Om het jaar soepel te starten en om de mensen waar je mee werkt energie te geven, bieden we je een workshop dynamisch leiderschap aan.
In deze workshop ontvang je bruikbare handvatten om mee te nemen naar de zaak waarmee je samenwerken in 2017 leuk en effectief maakt!
 
Datum: donderdag 26 januari 2017
Tijd: van 19:00 tot 21:30 uur
Locatie: PDCU, Verlengde Velmolen 4a te Uden
Kosten: Geen, deze avond is geheel op onze kosten
Door: PDCU en Urbanus & Mickers
 
Dit gaan we doen
Een introductie workshop in Dynamisch leiderschap: dit doen we door op een interactieve manier met collega-leiders de uitdagingen van leiderschap vast te stellen en hier een werkende aanpak op te formuleren.
Je gaat dus naar huis met je de best-practices van je (nieuwe) netwerk en onze 30 jaar ervaring op het gebeid van leiderschap. Zo ga je met kracht 2017 in!
 
Gratis team assessment
Elke deelnemer krijgt na afloop de mogelijkheid om met vier personen gebruik te maken van het TES Team assessment t.w.v. €250 euro. Het meet het ontwikkelniveau van je team. Urbanus & Mickers start in 2017 met het aanbieden van het TES assessment en jij als ondernemer krijgt de mogelijkheid om dit assessment door in totaal vier personen af te laten nemen. Hiermee kun je de ontwikkelingen van een team in één oogopslag zien waar je als leider je rendement kan halen!
 
Aanmelden
Meld je aan voor de workshop van 26 januari door uiterlijk vrijdag 13 januari een mail te sturen naar info@umteamtraining of het sturen van een bericht via onze site
Met vriendelijke groet,
Tom Mickers