Professionele Coaching

Met jaren ervaring en honderden succes trajecten als bagage begeleid ik je met persoonlijke aandacht naar de plek waar geluk en succes elkaar vinden. Wanneer jij wilt begrijpen hoe jezelf in elkaar steekt en hoe jij jezelf aanstuurt, kun je niet zonder (onze) coaching. Voor iedere professional is het belangrijk om kritisch naar jezelf te kijken en jouw vaardigheid van zelfmanagement te verdiepen en verbeteren. Coaching trajecten zijn, bij ons, kort en krachtig. Binnen een aantal sessies heb je het doel helder voor ogen, neem je krachtige besluiten en heb je een aantal praktische tool’s om dat wat je wenst om te zetten in effectief gedrag. Gevoelens hebben niet langer effect op jouw gedrag en je zult merken dat jij zelf jouw omgeving gericht kunt beïnvloeden op een positieve manier.

Leidinggevende , Leiders en Ondernemers

Onze expertise heeft diepe wortels in Leiderschap en ondernemen. Wij begeleiden directeuren, managers en zelfstandig ondernemers in het effectief en efficiënt bereiken van doelen. Wil je de volgende stap zetten in je vaardigheid, je kennis en je ervaring. Maak een afspraak en ervaar de kracht van onze werkwijze.

Coachkamer Boekel Brabant

home foto 3

coach - samen excellerenSamen excelleren

Team coaching is het bewust kijken naar overeenstemming creëren en het mentaal model van team. Gedachte vormen gedrag en gedrag maakte resultaat. Wanneer je als team weet hoe je denkt stem je gedrag op elkaar af en creëer gezamenlijke resultaat. Er zijn verschillende team mentale modellen (TMM) deze kun je door middel van bewustwording en reflectie goed met elkaar afstemmen.

coach - c-levelManagement en C-level

Veel van onze klanten zijn managers en leiders, wij leggen de link tussen de verschillende managementmodellen, de vaardigheden van leiderschap en de kunst van zelfsturing. Als gesprekspartner zijn wij objectief en inspirerend. Juist als leider is het belangrijk inzicht te hebben op je beeldvorming en gedachtepatronen pas dan kun je werken aan het zijn van een voorbeeld van hoe je doelen effectief kunt bereiken.

home - teamtrainingOn-The-Job

on The job coaching is een extra service die wij aanbieden om de transfer van een ontwikkeld traject op een goede manier handen en voeten te geven op de werkvloer. Meestal in de vorm van een dag deel meelopen met een leidinggevende, reflecteren op communicatie en het stimuleren van een autonome levenscyclus waardoor zelfontwikkeling effectiever kan worden toegepast.

Krachtige combi coaching & teamtraining!

Ontwikkeling is het meest effectief wanneer er een helder ontwikkeldoel is geformuleerd. Dit hoeft nog niet concreet te zijn, het helpt wel. Een combinatie van training en coaching is veel effectiever dan wanneer het afzonderlijk gebeurt. Het meeste rendement behaalt u wanneer uw coach bekend is met de training. Dit is waarom onze coaches ook trainingen geven. Wanneer u op zowel persoonlijk als ook groepsdynamisch vlak gecoacht kunt worden door eenzelfde persoon ontstaat er een krachtig perspectief dat door beide partijen gedeeld wordt en waar op gereflecteerd kan worden. Coaching krijgt praktische waarde tijdens teamtraining en training krijgt diepgang tijdens coaching.

Ontdek het zelf!

  • Zelf

    U heeft de meeste impact op uw groeicurve. Uw motivatie, betrokkenheid en discipline maakt verandering succesvol.

  • Training

    Door middel van training kun je in samenwerking ontwikkelen en kun je toetsen hoe je in praktijk reageert. Training heeft veel impact op zelfbeeld en commitment.

  • Coaching

    Coaching bied de gelegenheid om dieper op onderwerpen in te gaan en persoonlijke issues aan te pakken. Persoonlijke ontwikkeling vereist periodieke coaching.