logo lead
LEAD is niet alleen een platform, LEAD is de methodiek om meer uit uzelf en uw team te halen.

LEAD kan in één oogopslag zien waar de trainingsbehoefte van medewerkers ligt. Het ziet de krachten en valkuilen van van teams en medewerkers in één handig overzicht. De voortgang van ontwikkeling wordt zichtbaar en het wordt duidelijk aan welke onderwerpen aandacht moet worden besteed om het productieniveau én de onderlinge relatie naar nieuwe hoogtes te tillen.

tes pps logo screenLEAD biedt een compleet pakket aan. Coaching, training of een op maat gemaakt traject. Het is allemaal mogelijk!
De Persoonlijke Prestatie Scan geeft via een 360º assessment inzicht in het ontwikkelniveau van de deelnemers. Door deze scan periodiek toe te passen wordt het rendement van bijvoorbeeld een training op de werkvloer gemeten!
De Team Effectiviteit Scan geeft inzicht in hoe het team functioneert en of er veel of weinig ruis zit in de samenwerking. Met deze scan meten we onder andere het rendement van de teamtrajecten.
Deze assessments geven inzicht in wie er in het programma zit, in wat deze persoon nodig heeft om de volgende stap te maken, in wat de stand van zaken is binnen het team en in wat het resultaat is van voorgaande trajecten.

actiefSMALLTraining

Wilt u uw team verder laten groeien? Dat kan!

Naar aanleiding van uw persoonlijke uitkomsten kunt u een training inzetten. Per dagdeel kan er een van de zestien elementen behandeld worden. Deze wordt omgevormd zodat uw team dit in de praktijk meteen kan toepassen!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die er voor u zijn?

Neem dan nu contact met ons op!

Meer weten over onze trainers? Lees hieronder over de trainers van Urbanus & Mickers.

Tom Mickers

Tom Mickers

Tom leidt het bedrijf met passie voor het vak en een gedrevenheid om iedere keer weer optimaal te presteren.

Zijn nieuwsgierigheid zorgt voor een constante interesse in de werkwijze van onze klanten en de werkwijze van de mens.

Zijn trainingsstijl is energie en gericht, veel doen, veel ervaren met als doelstelling: concreet resultaat.

Nicole Hakkenbroek

Nicole Hakkenbroek

Nicole brengt expertise mee in het gebied over gedragsverandering en menselijk gedrag. Zij is opgeleid tot Toegepast Psycholoog. Haar interesse ligt in het gebied van arbeid- en organisatiepsychologie.

Margo Hendriks

Margo Hendriks

Margo Hendriks ondersteunt teams bij het leveren van een waardevolle bijdrage aan de ontwikkeling van hun eigen organisatie. Zij stelt hierbij het werken vanuit kwaliteiten en motivatie van de teamleden centraal.